وي با اشاره به اينکه يکي از مشکلات هنرمندان عرصه هنرهاي سنتي و صنايعدستي نبود بازار فروش مناسب است، اظهار داشت: به همين دليل اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان ايجاد فضاهاي تازه براي عرضه و نمايش صنايعدستي استان را در دستور کار قرار داده است.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان ادامه داد: فضاي اختصاص داده شده به اين بازارچه که حياط ورودي مجموعه نياوران است ميتواند در جذب بيش از پيش علاقه مندان به هنرهاي سنتي و صنايعدستي موثر باشد.
بيات تصريح کرد: 10 غرفه براي نمايش توليدات و آثار برتر هنرمندان و صنعتگران همداني در اين بازارچه مد نظر قرار گرفته است.
اين مقام مسئول اضافه کرد: آثار و توليدات هنرمندان استان همدان در رشتههاي معرق چوب، مصنوعات فلزي، نقاشي روي سفال، مصنوعات چرم، مبلمان منبت، جاجيم و انواع سفال به نمايش گذاشته ميشود.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان با بيان اينکه در انتخاب رشتهها، بومي بودن و اصالت آنها مورد توجه قرار گرفته است، گفت: يکي از اهداف برپايي اين بازارچه معرفي جلوههاي اصيل و شاخص صنايعدستي همدان است که آنها را از توليدات ساير استانها متفاوت ميکند.
وي در ادامه اظهار داشت: معرفي صنايعدستي همدان به گردشگراني که از اقصي نقاط جهان براي بازديد از اين مجموعه فرهنگي تاريخي ميآيند نيز مورد توجه قرار گرفته است.
اسدالله بيات خاطرنشان کرد: افزودن بر جلوههاي بصري و بي بديل مجموعه فرهنگي، تاريخي نياوران با وجود صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز در اهداف برپايي اين بازارچه فصلي تعريف شده است.
111/
انتهای پیام/